Een grensoverschrijdend logistiek service center
Referenties
Waar we het voor doen!

Noy Logistics verwent uw goederen, binnen en buiten

Doorgaans wilt u uw goederen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming hebben. Als logistiek service center stellen wij alles in het werk om dit voor elkaar te krijgen. Geregeld krijgen wij echter verzoeken om goederen tijdelijk op te slaan. Geen probleem!

 
Door onze strategische locatie aan de snelwegen A73/A77 vlakbij de Nederlands-Duitse grens kunnen wij uw goederenstromen optimaal opslaan voor verder transport in een later stadium richting havens, luchthavens en afzetgebieden zoals het Ruhrgebied. Op elk gewenst moment!

 
Noy Logistics beschikt over moderne voorzieningen voor binnen- en buitenopslag. Wij hebben goed geëquipeerde warehouses (85.000 m²) en een beveiligd buitenterrein, dat we geheel naar uw wensen kunnen aanpassen. Een bijzondere optie is onze showroom, waarin we goederen uit onze opslagruimten aan geïnteresseerden kunnen tonen.

 

 

 

Warehousing Limburg

Noy Logistics levert Warehousing diensten in Limburg. Wij slaan uw goederen zoals papier, karton, FMCG met zorg op.
 
Good for Goods
Wij gebruiken cookies om je onze diensten te leveren. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in onze Privacy verklaring
ik ga akkoord