Een grensoverschrijdend logistiek service center
Nordic Groupage

Uw transporten van- en naar Scandinavië kostenbewust en zorgeloos uitbesteden?

Noy Logistics is de partner die u zoekt!

Voor betrouwbaar en veilig transport is Noy Logistics de aangewezen partij voor uw transporten van en naar Scandinavië. Wij zijn gespecialiseerd in groupagevervoer. Onze transportdiensten van en naar Scandinavië zijn efficiënt en concurrerend. Wat ons vooral onderscheidt is ons vakbekwame personeel, directe levering, snelle en betrouwbare doorlooptijden en een transparante dienstverlening.

De tijd dat u simpelweg belde voor een transport van A naar B is vrijwel voorbij. Als (productie)bedrijf moet u heel snel kunnen reageren op de vraag uit de markt. Dat levert een dagelijks wisselend proces op, met meer uitzonderingen dan de regel. Met 80 werknemers en altijd voldoende en geschikte transportcapaciteit, zijn wij in staat snel te schakelen en flexibel te handelen. Noy Logistics is hier voortdurend mee bezig, want juist daarin zit de kostenbesparing voor uw organisatie.

Ruimtegebrek? Noy Logistics biedt hier ook diverse mogelijkheden voor: tijdelijke opslag van uw goederen in onze warehouses voordat deze naar Scandinavië vervoerd worden of een standtrailer op locatie zodat u kunt laden wanneer het u uit komt.

Noy Logistics voorziet u graag van advies en meer informatie over onze voordelige oplossingen. 

 
Good for Goods
Wij gebruiken cookies om je onze diensten te leveren. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in onze Privacy verklaring
ik ga akkoord