Een grensoverschrijdend logistiek service center
Voorraad management

Heijen, 01-10-2014

 

Een Warehouse Management Systeem (WMS) is een behoorlijke investering voor elke organisatie,  op financieel gebied, maar zeker ook in tijd. Noy Logistics beschikt over deze systemen. 

 

Wij registreren en reguleren al uw voorraadmutaties en u heeft de mogelijkheid om dit real-time te volgen. Hiervoor is het niet noodzakelijk dat uw voorraden binnen onze warehouses staan.

 

Om een minimale neutraliteit in uw werkkapitaal te kunnen bereiken, dienen de voorraden van grondstoffen en/of eindproducten zo laag mogelijk te worden gehouden. Natuurlijk mag dit niet leiden tot  een negatieve invloed op de continuïteit van uw productie en/of leverbetrouwbaarheid. Om dit te kunnen bereiken is een WMS van cruciaal belang.

 

Webwinkels, productiebedrijven en (groot)handelaren kunnen niet zonder deze systemen, echter is het niet nodig om deze in eigen beheer te hebben. Hoge voorraden geven een productie- en/of levergarantie, maar vergroten ook uw werkkapitaal en de kansen op incourante voorraden.Bij te lage voorraden loopt u het risico dat de continuïteit van uw processen gevaar loopt.

 

Middels scanning en locatiebeheer kan ook de aansturing van uw orderproces worden verzorgd. Uw orders worden door ons verwerkt en u ontvangt digitaal alle benodigde documentatie en instructies. Statusbepalingen geven u de mogelijkheid om het gehele proces te volgen. Het WMS is tevens geschikt voor biologisch gecertificeerde goederen en is goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

 

Het WMS is gekoppeld aan ons TMS (Transport Management System Road & Sea) en FMS (Financial Management System) waardoor verzending en financiële afhandeling foutloos en zonder extra mutaties kan worden doorgevoerd.

 

U kunt de investering in uw huidige, of nog aan te schaffen WMS besparen, door gebruik te maken van de systemen van Noy Logistics. De vrijgekomen gelden kunt u investeren in uw corebusiness.

 

De systemen van Noy Logistics worden ondersteund door een uitermate stabiel IBM-platform, geschoolde medewerkers en glasvezel.

 
Good for Goods
Wij gebruiken cookies om je onze diensten te leveren. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in onze Privacy verklaring
ik ga akkoord