Een grensoverschrijdend logistiek service center
Heel Zweden binnen handbereik!

Heijen, 01-04-2014

 

Met Noy Logistics is heel Zweden binnen handbereik!

 

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Noy Logistics haar transportdienst op Zweden uitgebreid. Naast rechtstreekse leveringen is nu ook groupage en levering met laadklep mogelijk. Dagelijkse vertrekken van en naar Zweden, aangestuurd door een jong en gemotiveerd team, transparante dienstverlening, en snelle en betrouwbare doorlooptijden zorgen voor een ijzersterke service.

 

Noy Logistics gaat verder dan het vervoeren van goederen van A naar B, onze vier warehouses in Heijen, strategisch gelegen nabij de Duitse grens, spelen een belangrijke rol in dit concept. Noy Logistics biedt veel meer dan alleen warehouse ruimte, zo voorzien wij onze klanten van de beste service en meest voordelige oplossingen:

  • Diverse warehouse activiteiten
  • Fiscale vertegenwoordiging
  • Verzekering op maat
  • Regievoering

 

Vanuit Zweden kan via ons ‘Euregionaal Logistiek Service Center’ de gehele Benelux, Engeland, Duitsland, Italië en Zwitserland bediend worden. Dezelfde service bieden we natuurlijk ook in omgekeerde volgorde aan. Door onze betrouwbare manier van werken en persoonlijke benadering maken we niet alleen onze klanten succesvol, maar ook de klanten van onze klanten.

 

Noy Logistics heeft de beschikking over 125 trekkende en getrokken eenheden, waaronder: tautliners, kastentrailers en mega combi’s. Naast het reguliere wegtransport maken we ook gebruik van intermodaal transport, dit is niet alleen een groene oplossing maar werkt ook kosten reducerend.

 

Heeft u interesse? Benader ons dan voor een proefzending!

 
Good for Goods
Wij gebruiken cookies om je onze diensten te leveren. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in onze Privacy verklaring
ik ga akkoord