Een grensoverschrijdend logistiek service center
Truckerskonvooi Boxmeer

Op zondag 15 september werd voor de 25e keer het truckerskonvooi in Boxmeer gehouden. Het truckerskonvooi, ook wel Truckrun genoemd, wordt georganiseerd door de Stichting Truckers Gehandicapten Konvooi Boxmeer. Noy Logistics is één van de sponsors en neemt ook zelf actief aan de Truckrun deel.

 

Bedrijven werken veelal belangeloos mee aan dit konvooi en stellen auto’s met chauffeur of andere middelen ter beschikking. Zonder deze sponsors zou Stichting GKB zijn bestaansrecht verliezen.

 

De Truckrun werd voor het eerst in 1989 georganiseerd, destijds in Heijen. Een bonte stoet van 178 vrachtwagens nam bij deze eerste keer deel. Wat als eenmalig evenement bedoeld was, kreeg een vervolg en sindsdien wordt de rit ieder jaar opnieuw georganiseerd. Het geheel werd naar Boxmeer verplaatst en de organisatie werd een stuk professioneler. Er kwam een bestuur en er werd een programmaboekje opgesteld. Het totale aantal vrachtauto’s werd verhoogd tot maar liefst 300!

 

In de loop van de jaren is het konvooi nog verder uitgebreid en verbeterd. Met ondersteuning van tal van instanties, bedrijven en vrijwilligers is het nu een jaarlijks terugkerende happening waar veel gehandicapten en chauffeurs naar uit kijken.

 

 
Good for Goods
Wij gebruiken cookies om je onze diensten te leveren. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in onze Privacy verklaring
ik ga akkoord