Een grensoverschrijdend logistiek service center
Eén vaste contactpersoon

Noy Logistics is al sinds 1915 een betrouwbare partner op het gebied van transport, warehousing en Value Added Logistics. Wij werken service- en kwaliteitgericht en streven er naar om waarde toe te voegen aan uw supply chain. Wij vullen uw logistieke behoefte in waarbij de eisen die u stelt aan het transpor van uw goederen en de goederen zelf centraal staan.

 

Wij onderzoeken wat u echt nodig heeft en leveren de juiste goederen of diensten op de juiste plaats, het juiste moment, in de gewenste toestand en op een wijze die voor de klant het meest gunstig is. We zien onszelf als een verlengstuk van uw organisatie.

 

Bij onze klantenservice kunt u terecht met uw vragen over zendinginformatie, facturatie, op maat gemaakte of standaardrapportage en voorraadinformatie. Kortom, één vaste contactpersoon waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Onze medewerkers kunnen alle zendingen real-time volgen en zijn nauw betrokken bij de processen van onze klanten. Vanuit de historie en expertise van Noy Logistics is het leveren van hoge kwaliteit de norm bij al onze medewerkers. Wij zijn constant bezig om onze klanten positief te verrassen.

 
Good for Goods
Wij gebruiken cookies om je onze diensten te leveren. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in onze Privacy verklaring
ik ga akkoord