Een grensoverschrijdend logistiek service center
Referenties
Waar we het voor doen!

Al 100 jaar een

betrouwbare partner

NOY LOGISTICS is één van de weinige Nederlandse logistieke familiebedrijven. En dat al vanaf 1915. In de jaren zeventig is ons bedrijf sterk uitgebreid en gemoderniseerd. In 1990 zijn we verhuisd naar industriegebied De Grens in Heijen. Sindsdien hebben we een terrein van ruim 12 ha tot onze en vooral uw beschikking, dat perfect geëquipeerd is voor binnen- en buitenopslag. In 2000 hebben we onze grenzen nogmaals verlegd en zijn we ons als compleet Euregionaal Logistiek Service Center gaan specialiseren in het aanbieden van Value Added Logistics.
Graag werken wij ook met u aan innovatieve logistieke oplossingen in een elkaar versterkend partnerschap.

 

Gecertificeerd ondernemen


Noy Logistics weet als geen ander dat papier geduldig is en dat de dagelijkse praktijk vaak inventiviteit en aanpassingsvermogen van onze medewerkers vraagt. Toch hechten wij eraan dat ons bedrijf over alle benodigde certificaten beschikt om veilig en duurzaam te kunnen werken. Dat is goed voor onze mensen, goed voor de samenleving, goed voor het milieu.
Wij willen overal waar wij komen een betrouwbare en verantwoordelijke partner zijn.Bekijk onze certificaten


Bescherming van uw persoonsgegevens

 

Noy Logistics B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In
deze Privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij
omgaan met persoonsgegevens.
Bekijk onze privacyverklaringen
 
 
 
 
Good for Goods
Wij gebruiken cookies om je onze diensten te leveren. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in onze Privacy verklaring
ik ga akkoord